Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Politistii olteni au prins ieri un sibian cu 23 de tone de ”rapita ilegala” in remorca

Un bărbat în vârstă de 47 de ani, din judeţul Sibiu, a fost depistat de poliţiştii doljeni în timp ce transporta, cu un autotir, peste 23 de tone de seminţe de rapiţă fără a deţine documente de provenienţă.

Ieri, poliţişti ai Serviciului de Investigare a Fraudelor Dolj, în colaborare cu reprezentanţi ai Gărzii Financiare Dolj, au organizat şi desfăşurat o acţiune având ca scop prevenirea şi combaterea ilegalităţilor care se comit în domeniul achiziţionării, comercializării şi procesării cerealelor.

Astfel, oamenii legii au depistat în trafic, în localitatea Boureni, judeţul Dolj, un conducător auto, în vârstă de 47 de ani, din localitatea Poiana Sibiului, judeţul Sibiu, în timp ce transporta, cu un autotir, 23.460 kg de seminţe de rapiţă, în valoare de aproximativ 28.000 de lei, fără a deţine documente legale de provenienţă.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit că produsele aparţineau unei societăţi comerciale din Poiana Sibiului şi fuseseră achiziţionate în vederea comercializării.

Întrucât nu au fost prezentate documente din care să rezulte provenienţa seminţelor transportate, acestea au fost ridicate în vederea confiscării. De asemenea, s-a luat măsura sancţionării contravenţionale conform prevederilor Legii 12/1990 republicate.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

grammaticus

Acum 13 ani

M-ai dat gata! Nu stiam ca exista si rapita... ilegala! Cred, insa, ca unii dintre voi sunteti jurnalisti ilegali...
Raspunde

ha ha ha

Acum 13 ani

asa e, vaaaai, slabi sunt!
Raspunde

terente banu

Acum 13 ani

trai ilegal intr-o tara ilegala cu cacanari legali care pun japca pe cetatean.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus