Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Un transport de 25 de tone de cartofi din Sibiu, confiscat in Vama Nadlac

Un transport de aproape 25 de tone de cartofi a fost confiscat în vama arădeană Nădlac, după ce comisarii Gărzii Financiare Arad au constatat că şoferul maşinii nu avea acte din care să reiasă destinatarul mărfii, transmite corespondentul Mediafax.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, miercuri, de Garda Financiară Arad, în Vama Nădlac a fost oprit pentru control un automarfar aparţinând unei firme de transporturi din Sibiu, care era încărcat cu aproape 25 de tone de cartofi. Şoferul a prezentat documente din care reieşea că expeditorul mărfii este o firmă din Germania, locul descărcării cartofilor nefiind precizat. "Din analiza documentelor prezentate nu s-a putut identifica nici destinatarul real al mărfii din Romania şi nici locul descărcării acesteia, neexistând nicio menţiune în acest sens", se arată în comunicat.

Firma transportatoare a fost amendată cu 10.000 de lei, iar cantitatea de 24.780 de kilograme de cartofi a fost confiscată, valoarea de piaţă a mărfii fiind de 37.000 de lei.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

paracelsius

Acum 13 ani

poate era o donatie de Craciun bine intentionata, daca se lua legatura cu firma din Germania se lamurea situatia, asa .... vor putrezi pe undeva pana se lamureste birocratia.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus