Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Bobocii de la Drept dau mare bal in Club Kapital

Dacă weekend-ul trecut cluburile sibiene erau pline de studenţi care se distrau la Balul Bobocilor, nici săptămana aceasta bobocii nu renunţă la distracţie. Studenţii la Drept se pregătesc să sărbătorească joi, 25 noiembrie, de la ora 19:00 propriul bal în Club Kapital. La evenimentul organizat de revista 24 Fun Sibiu, invitat special va fi Tavi Clonda, fostul component al trupei Bandidos.
Concursul de Miss si Mister va fi prezentat de Sorin Therchila (Kiss FM Sibiu) şi Andreea Bogdan (imaginea Tara Fashion în Romania). Printre probele concursului organizatorii au pregatit un mini recital Pink, o prezentare inedită de ţinute realizate din saci menajeri - ''Dirty Fashion'', by Diane Paraiane (colecție prezentată şi în cadrul evenimentului din Promenada Mall), o prezentare din Costume de Baie şi Rochii de Hârtie cu Atitudine şi BodyPainting Feeric Show. Programul va fi completat de o demonstraţie de tango argentianian, oferită de Şcoala de Dezvoltare Culturală Style Language.
Organizatorii au pregatit participanţilor shot-uri gratuite din oră în oră, iar după 11:30 băutură gratis pentru fete. Prețul unui bilet este 15 lei.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus