Marţi,
16.04.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Emil Cioran este cel mai mare sibian

În urma voturilor exprimate de sibieni, atât pe internet cât şi pe taloanele aflate în locaţiile partenere ale campaniei „10 Mari Sibieni”, au fost numărate un total de 10114 voturi. În urma acestora cel mai mare sibian este: Emil CIORAN. Ordinea celorlaţi mari sibieni, decisă de voturile exprimate, este următoarea: Lucian BLAGA, Octavian GOGA, Samuel von BRUKENTHAL, Gheorghe LAZĂR, Andrei ŞAGUNA, Hermann OBERTH, Ion BESOIU, Nicolae LUPU, Teodor TULPAN. Astfel se încheie campania „10 Mari Sibieni” dar proiectul „MARI SIBIENI” va continua şi în perioada următoare printr-o serie de acţiuni ce vor fi anunţate la momentul oportun. Dorinţa acestei campanii este aceea de a îi face cunoscuţi pe marii sibieni din întreaga istorie a Sibiului. Campania a început prin demersul a doi bloggeri sibieni, Răzvan Pop (www.razvanpop.ro) şi Tudor Popa (www.cemerita.ro) şi sub patronajul Asociaţiei pentru Înfrumuseţarea Oraşului Sibiu. În urma voturilor din luna septembrie şi din luna noiembrie aproape 25.000 de sibieni au votat pentru alegerea celui mai mare sibian.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

vai, vai

Acum 13 ani

Nu este iohANUS cel mai mare sibian al tuturor timpurilor de la Burebista incoace? Cum se poate asa o grava eroare?
Raspunde

Bravo

Acum 13 ani

O treaba utila pentru comunitate. O initiativa inceputa, care are si viitor. Etapa a II-a a fost mai slabuta. Au votat destul de putini. S-au adunat voturi si de la sala de sport, unde multi tineri nu erau in cunostinta de cauza, neavand cultura necesara evaluarii unor personalitati atat de complexe. Unii avocati nu si-au facut treaba cu responsabilitate si nici nu erau cei mai potriviti. Clasamentul, asa cum arata el, este mai mult un clasament al celebritatii si nu un clasament al contributiilor pentru Sibiu. Pentru Cioran, Sibiul chiar nu a reprezentat mai nimic.
Raspunde

bravo

Acum 13 ani

extraordinar
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus