Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Johannis: Viitorul Aeroportului din Sibiu nu tine de companiile low-cost

 

Primarul Sibiului, Klaus Johannis, a declarat, joi, că viitorul Aeroportului din Sibiu "nu ţine de companiile low-cost", ale căror servicii sunt "aşa cum le zice numele", transmite corespondentul Mediafax.
Întrebat, într-o conferinţă de presă, dacă nu este deranjat de faptul că operatorul aerian low-cost Wizz Air a renunţat la intenţia de a opera curse de pe Aeroportul din Sibiu, din cauza tarifelor mari, Johannis a spus că nu.
"Nu mă deranjează. Consider că Sibiul are legături foarte bune şi nu consider că Aeroportul Sibiu trebuie să îndeplinească orice solicitare, de orice fel, pentru companiile low-cost. Serviciile acestor companii low-cost sunt aşa cum le zice numele şi, dacă aceste companii doresc să opereze la Sibiu, este în regulă, în condiţiile în care toată lumea operează pe Aeroportul Sibiu. Iar dacă se doreşte altceva, nu ne interesează. Una peste alta, Sibiul are singurul aeroport nou din ţară şi are un număr mare de călători, număr care este în continuă creştere. Nu zic că este rău să opereze un transportator low-cost pe Aeroportul din Sibiu, dar nu în asta constă viitorul Aeroportului Sibiu", a declarat Johannis.
Johannis a spus că nu crede că problemele apărute la Aeroportul din Sibiu - în special alunecările de teren - sunt motivul pentru care mai multe companii au renunţat la a opera pe acest aeroport.
"Sunt sigur că nu au nicio legătură. Sunt probleme tehnice, în realitate, destul de mici pentru funcţionarea curentă a Aeroportului. Faptul că nu se pot folosi ultimii 50 de metri din pistă nu are nicio relevanţă pentru funcţionarea Aeroportului. Este supărător, dar atât", a declarat Johannis.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

18 comentarii

du bist ein arschloch

Acum 13 ani

DUMNEZEULE mare!!! ce mostra de nesimtire, aroganta, tupeu ....... completati voi pe linia punctata.
Raspunde

om de bine

Acum 13 ani

pai da pentru valoarea lui companii low-cost nu sunt bune dar la saracia care suntem noi ar fi bine mai bine mergem la cluj tg-mures unde sunt rentabile de ce sa-i faci cind sa batut palma pe trmen lung cu nemti
Raspunde

AX

Acum 13 ani

Incredibil...si sarac si cu pretentii, in loc sa atraga companiile ..el tine preturile sus!!..Low Costurile sunt f. practice ..si ca in multe alte situatii Sibiul nu are, trebuie mers la Cluj ,Tg.Mures..etc...pe el in doare undeva..isi permite sa zboare la business class..dar restul ??..aceiasi situatie ca ca si Mall SIbiu..nici un Brand normal nu vine sa-si deschida usile..ba chiar pleaca..asa ca Mall-ul o sa devina un al doilea Dumbrava!! ..c-am asa arata Comuna Sibiu!!!
Raspunde

true

Acum 13 ani

Capra raioasa tine intotdeauna coada pe sus . Asa si cu Johan al nost, ca daca te uiti la chipul sau bubos seamana cu un broscoi raios si se potriveste cu proverbul.
Raspunde

un sibian

Acum 13 ani

Un singur lucru a zis corect si anume ca viitorul aeroportului depinde de numarul de pasageri. Iar dupa ce BlueAir a retras jumatete din destinatiile pe care le opera de la Sibiu, acesta a scazut dramatic. Nu stiu ce statistici o fi vazut Sasu ... Cu un numar de zboruri si destinatii mult mai redus, cum dracu e in crestere numarul pasagerilor ?!
Raspunde

@5

Acum 13 ani

Zicea bine cineva pe ceva forum... cat de curand ne vom da cu bicicletele si vom face linitze pe pista iar terminalul va fi transformat in talcioc.. ca de un mall nu poate fi vorba vreodata in Sibiu
Raspunde

XYZ

Acum 13 ani

...POATE ASA ISI VOR DA SEAMA SIBIENII CE IMBECIL AU VOTAT!
Raspunde

x

Acum 13 ani

adevarul este ca ne meritam soarta de comuna mare in sudul transilvaniei
Raspunde

CORUPTIA

Acum 13 ani

Normal ca nu se pune in discutii venirea companiilor low-cost la sibiu, asta ar insemna o mare pierdere pentru ATLASSIB pe cursele externe, dom\' primar nu-si lasa prietenii la greu!
Raspunde

sibian

Acum 13 ani

Mioveni- VOINTA 0-0! Multumim SIBIU!povestea merge mai departe...!FORZA SIBIU!!!
Raspunde

deocamdata

Acum 13 ani

sa vedeti ce interesat va deveni primarul de compania low-cost AtlassAir (asta cand nea Ilie va hotara ca transportul cu autocarele in Spania nu vor mai aduce randamentul necesar finantarii structurii de \"stat si de partid\".
Raspunde

sandu

Acum 13 ani

da domnule aveti dreptate cu capra raioasa si cu prietenia cu nea ilie pai cine conduce orasul primarul si presedintele consiliului local nici vorba cine te va mai vota nea iohane?
Raspunde

titi

Acum 13 ani

Cat de idiot trebuie sa fii Herr, ca sa faci afirmatia din titlu? Dar de ce tine viitorul acestei investitii ratate? Este o investitie inutila cel putin in prezent, ca nu se inghesuie lumea care are bani sa vina cu avionul la Sibiu.
Raspunde

Dan

Acum 13 ani

Pai normal ma IOnasis , ca tu nu te duci la Tg Mures ca s zbori la Londra...te duci cu Lufthans....care pe noi ne incarca cu 600 de euro ca sa te duca pe tine pe mocca si sa iti de spaga sa te duci cu baietzeii tai la plaja
Raspunde

mihai

Acum 13 ani

Deci domnul primar vrea sa zica ca cine nu are bani sa stea acasa, sa nu-si faca sperante de curse ieftine de la sibiu pe viitor!
Raspunde

Kaput

Acum 13 ani

Doar Lufthansa. atat! :)
Raspunde

Tom

Acum 11 ani

Gresit, domnule primar. Low cost nu inseamna ca stai pe scara, si companiile low cost folosesc tot Boeing-uri si Airbus-uri... inca nu exista Airbus Logan si Boeing Sandero. Iar legaturile aeriene ale Sibiului nu sunt \"foarte bune\" pentru cei ce zboara catre alte destinatii decat Munchen si Viena
Raspunde

ha ha

Acum 11 ani

e normal johhi....astia cu low cost nu dau spaga in flymiles precum lufthansa....pe ruta münchen...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus