Locuri de munca - Turnul Sfatului

SIBIU

valabilitate - 31 ianuarie 2018

GESTIONAR

locuri - 1 pozitii

Comments

comments


Prezentare companie:

Expertarom Food Ingredients este o companie exclusiv românească ce funcționează pe piața din România din 1995, oferind producătorilor din domeniile industriei alimentare o gamă largă de ingrediente și echipamente.  Totodată, prin Centrul de Competenţă constituit din specialiști în industrie alimentară, laboratoare pentru aplicații  și un amfiteatru dedicat prezentărilor, punem la dispoziţia partenerilor noștri suport specializat în fiecare domeniu: monitorizarea trendurilor, concepte și inovații, asistentă tehnică și tehnologică, rețete personalizate, consiliere de marketing, seminarii și evenimente iar pentru salariați posibilitatea de dezvoltare a competențelor profesionale.  Certificarea conform standardelor ISO9001: 2008, ISO22000: 2005, FSSC22000, personalul calificat, laboratoarele moderne, controlul calităţii pe fluxul de producție, controlul ingredientelor şi produselor finite, controlul microbiologic, dovedesc dedicarea noastră pentru a asigura partenerilor noștri produse şi servicii de cea mai înaltă calitate. De-a lungul anilor am construit o perspectivă internaţională și am dezvoltat o rețea de afaceri de succes prin intermediul filialelor proprii și prin colaborarea cu distribuitori profesioniști. În momentul de faţă suntem prezenți pe piețele din Europa, Orientul Mijlociu, America de Sud și Asia. Obiectivul nostru este acela de a multiplica succesul prin deschiderea de piețe noi și promovarea conceptelor și mărcilor noastre, la nivel global.


Descriere job:

Asigura gestiunea fizica a stocului de marfa

Introduce marfa in stoc in sistem electronic in baza elementelor de intrare

Asigura miscarea stocurilor

Asigura expedierea marfii catre clienti


Cerinte

Studii medii, experienta minin 2 ani, cunostinte legislatie gestiune stocuri, fara cazier, spirit practic si organizatoric, usurinta in manipularea fizica si ordonarea obiectelor in mediul profesional.

Oferim :

– munca intr-un singur schimb de luni – vineri, sambata si duminica nu se lucreaza ;

– ore suplimentare platite

– salariu motivant

– sistem atractiv de prime de 2 ori/ an, precum si bonuri de masa in valoare de 15 lei si alte facilitati (ex zile suplimentare de concediu de odihna pentru angajatii cu vechime).

– conditii deosebite de munca

CV-urile se pot depune si la sediul societatii din Sibiu, str Soseaua Alba Iulia, 150 precum si la adresa de mail careers@expertarom.com

Aplica

Alege CV
Turnul Sfatului Online
  • Contact