Locuri de munca - Turnul Sfatului

SIBIU

valabilitate - 18 octombrie 2017

MANIPULANT MARFURI ; GESTIONAR DEPOZIT


Prezentare companie:

Stericycle România este una dintre cele mai importante companii de servicii din domeniul managementului deseurilor periculoase din România, parte din grupul Stericycle, lider mondial în domeniul managementului deseurilor medicale si industriale, cu operatiuni în 22 tari din întreaga lume. Compania Stericycle este prezenta in Romania din anul 2013 si este specializata in colectarea, transportul si procesarea deseurilor provenite din sectorul medical, farmaceutic, veterinar si industrial precum si a deseurilor chimice si substantelor cu regim special.


Descriere job:

MANIPULANT MARFURI

Cautam persoane pentru postul de manipulant marfuri cu locatie in Sibiu, Calea Surii Mici. Oferim salariu atractiv si intotdeauna la timp, bonuri de masa, bonusuri periodice, decontare transport in comun. Persoanele interesate sunt rugate sa sune la numarul (0757088583) de luni pana vineri intre 9:00 – 17:00.

 

 

GESTIONAR DEPOZIT 

Cautam persoane pentru postul de gestionar depozit cu locatie in Sibiu, Calea Surii Mici. Oferim salariu atractiv si intotdeauna la timp, bonuri de masa, bonusuri periodice, decontare transport in comun. Persoanele interesate sunt rugate sa sune la numarul (0757088583) de luni pana vineri intre 9:00 – 17:00.

Aplica

Alege CV
Turnul Sfatului Online
  • Contact