Locuri de munca - Turnul Sfatului

SIBIU

valabilitate - 31 ianuarie 2018

MANIPULANT

IMG_0978 WP_20141009_002

Comments

comments


Prezentare companie:

Expertarom Food Ingredients este o companie exclusiv românească ce funcționează pe piața din România din 1995, oferind producătorilor din domeniile industriei alimentare o gamă largă de ingrediente și echipamente.  Totodată, prin Centrul de Competenţă constituit din specialiști în industrie alimentară, laboratoare pentru aplicații  și un amfiteatru dedicat prezentărilor, punem la dispoziţia partenerilor noștri suport specializat în fiecare domeniu: monitorizarea trendurilor, concepte și inovații, asistentă tehnică și tehnologică, rețete personalizate, consiliere de marketing, seminarii și evenimente iar pentru salariați posibilitatea de dezvoltare a competențelor profesionale.  Certificarea conform standardelor ISO9001: 2008, ISO22000: 2005, FSSC22000, personalul calificat, laboratoarele moderne, controlul calităţii pe fluxul de producție, controlul ingredientelor şi produselor finite, controlul microbiologic, dovedesc dedicarea noastră pentru a asigura partenerilor noștri produse şi servicii de cea mai înaltă calitate. De-a lungul anilor am construit o perspectivă internaţională și am dezvoltat o rețea de afaceri de succes prin intermediul filialelor proprii și prin colaborarea cu distribuitori profesioniști. În momentul de faţă suntem prezenți pe piețele din Europa, Orientul Mijlociu, America de Sud și Asia. Obiectivul nostru este acela de a multiplica succesul prin deschiderea de piețe noi și promovarea conceptelor și mărcilor noastre, la nivel global.


Descriere job:

Pregateste si incarca marfa pe rutele de livrare;

Descarca si depoziteaza marfurile intrate in organizatie;

Asigura curatenia la locul de munca si in toate spatiile aferente depozitului;

Participa la organizarea spatiului de depozitare.


Cerinte

Usurinta in manipularea fizica si ordonarea obiectelor in mediul profesional, conformist, ordonat eficient, spirit practic, nu a suferit nici o condamnare care potrivit legislatiei in vigoare, interzice dreptul de gestiune.

 

CV-urile se pot depune si la sediul societatii din Sibiu, str Soseaua Alba Iulia, nr 150, precum si la adresa de mail careers@expertarom.com .

Aplica

Alege CV
Turnul Sfatului Online
  • Contact