Miercuri,
19.01.2022
Partial Noros
Acum
-6°C

Mediasul nu vine la memorialul „Elemer Tordai”

Echipa de baschet Gaz Metan Mediaş nu vrea să mai participe la memorialul „Elemer Tordai” care va fi între 10 şi 12 septembrie. CSU Atlassib Sibiu a trimis invitaţii către trei echipe pentru acest memorial, dar Mediaşul s-au răzgândit din motive necunoscute. „Nu mai vine Mediaşul, antrenorul de acolo nu vrea să joace cu noi. Sunt neserioşi, noi ne-am gândit să-i invităm pentru că Tordai era originar de acolo dar nu ai cu cine. Să vedem acum, mai suntem noi şi încă două echipe, memorialul începe joi şi este greu să mai vină altcineva să-i înlocuiască pe cei de la Mediaş pentru că este un timp prea scurt”, a declarat Mircea Vulc, directorul executiv al CSU.
Alături de echipa „studenţilor”, la memorial vor mai juca BC Târgu-Mureş şi BC Argeş Piteşti. Cel mai probabil primele două meciuri vor începe joi, 10 septembrie, primul de la 17:00 şi cel de-al doilea de la 19:00. Vineri şi sâmbătă se vor juca următoarele partide, singura problemă este dacă va veni o echipă nouă sau vor fi doar cele trei. între 10 şi 12 septembrie, suporterii sunt invitaţi la Sala Transilvania să urmărească baschetul care se va juca în memoria fostei glorii a Sibiului, Elemer Tordai.

Comentarii

2 comentarii

EDY

Acum 12 ani

MEDIASUL INTOTDEAUNA A FOST MAI SLABA DECAT NOI . ASA CA NU ESTE O PROBLEMA CA NU VINE , CSU SIBIU VA GASII ALTA ECHIPA SA ADUCA.
Raspunde

nicusor

Acum 12 ani

Ar fi frumos sa ii invite pe clujeni, sa ne luam "revansa" ca sa zic asa din 2 septembrie.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus