Miercuri,
01.02.2023
Innorat
Acum
2°C

Contestatia pentru „Lapte si Corn” a fost anulata

Judeţul Sibiu nu are deocamdată un furnizor oficial pentru programul guvernamental „Laptele şi cornul”. La licitaţia organizată de Consiliul Judeţean Sibiu au participat cinci firme iar una dintre ele, SC Marion Trade, din judeţul Dâmboviţa, a depus contestaţie, nemulţumită de rezultatul licitaţiei. Un alt ofertant, dintre cei cinci, a fost respins de la licitaţie pe motiv că nu avea toate documentele la dosar. Contestaţia făcută de SC Marion Trade a fost însă respinsă.
„Deocamdată suntem încă în termenul de depunere a contestaţiilor iar din această cauză preferăm să nu anunţăm câştigătorul licitaţiei, pentru a nu avea alte surprize neplăcute. Deşi nu cred că vor mai fi şi alte contestaţii”, spune Iosif Moldovan, managerul Consiliului Judeţean Sibiu. Anul trecut, laptele şi cornul a fost livrat în judeţul Sibiu de firma Bamm Impex din Turda, judeţul Cluj. însă aceştia s-au achitat de sarcini într-un mod total nemulţumitor pentru şcolile din judeţ.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

1 comentarii

jan

Acum 13 ani

ca de obicei,jonglati cu notiunile intr-un mod care demonstreaza lipsa de cunoastere ! "anulat"nu este sinonim cu contestat' . Anulat inseamna reluarea procedurii-ceea ce nu este cazul ! contestat-inseamna ca se asteapta solutionarea problemei,intai de ANRMAP[faza parcursa prin respingerea contestatiei] apoi,de catre curtea de Apel-daca contestatorul apreciaza ca raspunsul primit nu este satisfacator !in acest timp procedurile sunt suspendate !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus