Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Monitorul, 9 septembrie

Monitorul de Sibiu vine astăzi cu o schemă, frumos desenată, care urmăreşte circuitul banilor scoşi la licitaţie de Romgaz Mediaş. Şi a descoperit şi câteva buzunare în care aceştia ajung. „Ce au în comun Marcel Piteiu, actualul director general al SNGN Romgaz SA, şi Florin Muntean, fostul director general al SNTGN Transgaz SA? Nu doar "convingerile politice", ci afaceri grele, derulate pe bani publici. Pe liderii locali democrat-liberali îi mai leagă doi prieteni vechi şi asociaţi în firmele cu care „mulg" Romgaz-ul de ani de zile: Valer Crişan şi Mircea Mureşan. Societăţile controlate de Mircea Mureşan au câştigat nu mai puţin de 61 de liciţatii organizate de Romgaz în perioada 2001-2007”, scrie Monitorul.



De la gaz, la vinuri. Reporterul Monitorului a vizitat prima vinotecă cu vinuri spaniole din România, deschisă la Sibiu. „Vinuri alese, uleiuri de măsline de cea mai bună calitate, un întreg univers de arome şi gusturi dintre cele mai rafinate. Toate le puteţi găsi acum şi la Sibiu. Luni s-a deschis în oraşul de pe malurile Cibinului, Viniteca, prima Vinotecă Spaniolă din România. Evenimentul a avut loc într-un cadru select, la Restaurantul Hotelului Ramada”, povesteşte Margareta Lupu. Vinoteca e pe Zaharia Boiu. Adică suntem vecini. Măi să fie...

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus