Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
4°C

Pustai vrea puncte din meciul cu Steaua

Gaz Metan Mediaş speră să obţină mai mult decât un egal cu Steaua Bucureşti, în partida pe care o va disputa pe teren propriu, duminică, de la 20:00, partidă ce va transmisă pe Antena 1. „Nu mă mulţumeşte un egal, dar acum vom vedea la finalul partidei care va fi rezultatul. Venim după un două înfrângeri, cred că ar fi cazul să mai câştigăm şi noi punctele puse în joc”, a declarat Cristi Pustai, antrenorul medieşenilor. Acesta recunoaşte însă că Steaua este o echipă foarte bună şi de temut. Tehnicianul de la Mediaş face o diferenţă dintre Steaua de anul trecut şi cea de acum şi observă că sezonul anterior acesta era mai periculoasă la faze fixe, însă acum are mai multă viteză, deoarece au venit mulţi jucători buni precum Stancu şi Surdu care „formează un cuplu de temut”. Tehnicianul este optimist şi în privinţa spectacolului: „va fi un meci spectaculos, Steaua e Steaua, o echipă care are şanse în Europa”.
Lotul pentru meciul de duminică va fi complet, Markovici revenind la antrenamente. Situaţia este clară şi în cazul jucătorilor „nu o să mai plece nimeni de la lot, acum în niciun caz”, mai spune Pustai. De astăzi, lotul Gazului Metan a fost completat cu doi jucători noi, un fundaş central şi un vârf. Este vorba de georgianul Akaki Khubutia, jucător în vârstă de 23 ani, care a evoluat ultima dată în Lituania la FKB Kaunas, şi respectiv Cristian Cigan, jucător în vârstă de 22 ani, care a evoluat până acum la Liberty Salonta, Dinamo, Sopron (Ungaria) şi Atalanta (Italia). Cei doi jucători au semnat contracte cu Gaz Metan, Akaki Khubutia pe o perioadă de trei, iar Cristian Cigan pe o perioadă de patru ani. în cazul lui Akaki Khubutia, contractul are posibilitatea de prelungire cu încă un an. în ceea ce priveşte posibila trecere a vârfului de atac Cristian Bud la Dinamo Bucureşti, vehiculată în ultimele zile, poziţia Clubului Gaz Metan este foarte clară. Jucătorul va rămâne la Gaz Metan, iar până în pauza competiţională dintre tur şi retur nu se pune problema vreunui eventual transfer. Acest lucru este valabil pentru toţi componenţii echipei Gaz Metan Mediaş.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus