Vineri,
19.08.2022
Ploi Scurte
Acum
19°C

Marian Ralea: „N-am putut sa ajung la Sibiu ca se suspendase acceleratul”

Magicianul şi actorul Teatrului Naţional „Radu Stanca”, Marian Râlea, a găsit legătura între tehnologia românească şi cea japoneză. Marian Râlea a declarat ieri pentru Cotidianul că atât noi cât şi japonezii avem trenuri suspendate. Şi a dat chiar un exemplu: nu a putut veni la Sibiu cu trenul, pentru un spectacol, din cauza podului avariat de la Cârţa şi a trenurilor suspendate.
„Au trenuri suspendate. Ei şi ce, noi n-avem? Ultima dată n-am putut să ajung la Sibiu că se suspendase acceleratul”, a spus Marian Râlea. La Sibiu, Marian Râlea joacă în spectacole precum “Aşteptându-l pe Godot” de Samuel Beckett, în regia lui Silviu Purcărete, sau “Electra” după Sofocle şi Euripide, în regia lui Mihai Mănuţiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus