Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

EBA in Sibiu: fotografii si cabinet de europarlamentar

Fiica preşedintelui, Elena Băsescu, s-a aflat astăzi pentru câteva minute în Sibiu, pentru a-şi deschide aici un cabinet de europarlamentar. Singurul lucru pe care l-a făcut în plus, pe lângă conferinţa de presă care a ţinut loc de eveniment de inaugurare, au fost câteva fotografii cu trecătorii de pe Corso şi câţiva paşi alături de Ion Ariton, Cornel Ştirbeţ şi Raluca Turcan pe bulevardul Nicolae Bălcescu.
Elena Băsescu a promis că va veni în fiecare săptămână în Sibiu, pentru a strânge problemele sibienilor. "Nu pot decât să preiau problemele sibienilor şi să le transmit la Bruxelles", a explicat "EBA". Elena Băsescu va angaja doi sibieni din organizaţia de tineret, care vor sta în fiecare zi, minim patru ore, pentru a le asculta problemele sibienilor. "Banii pentru acest cabinet şi pentru celelalte trei pe care le mai deschid, la Timişoara, Constanţa şi Bucureşti îi primesc de la Parlamentul European. Sunt bani pentru câte cabinete facem faţă, în funcţie de cheltuieli, acestea se decontează", a mai spus europarlamentarul.
Sediul cabinetului va fi acelaşi cu cel al PD-L, de pe Nicolae Bălcescu. "Vom împărţi cheltuielile", a promis Ion Ariton.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

11 comentarii

noi

Acum 14 ani

felicitari Elena pentru ca nu te dai batuta ,in ciuda tuturor rautatilor la care esti supusa
Raspunde

EBA

Acum 14 ani

va multumesc pentru pupicul prompt pe funduletul meu de europarlamentara. va astept si altadata pe voi astia de la IP 188.24.240.128
Raspunde

Gigi

Acum 14 ani

Cat de pupicuristi si prosti pot fi Ariton si ceilalti batrani senili incat au fost de acord cu candidatura Elenei Basescu?!
Raspunde

lol

Acum 14 ani

ia uitati-va ce semn discret ne arata la toti cu degetelul din mijloc. Mai bine si l-ar baga in cur
Raspunde

gheorghe

Acum 14 ani

Aritoane de ce nu o duci pe EBA la Balota sa intrebe oamenii de acolo daca traiesc bine? Cei care promoveaza prostitutia si liberalizarea drogurilor nu au ce cauta la Sibiu. Sunt asteptati mai rar sau deloc pe la noi.
Raspunde

un tigan roman

Acum 14 ani

confirma ariton ca fata lui - sportiva nr. 1 a romanilor de cacat - locuieste intr-olocuinta a d.rei EBA ? daca nu o face nataraul o sa va dau eu date amanuntite.
Raspunde

bibi

Acum 14 ani

Bravo Elena!!suntem mandri ca este cineva cu initiative bune in tara asta.Si noi tineretu avem nevoie de sprijin.Esti,din pacate,singurul sprijin al nostru.Nimeni nu e in stare sa faca ceea ce faci tu de aceea cele mai multe comentarii la adresa ta sunt negative.Nu tine cont de rautatea,frustarea si invidia celorlalti sustine tineretul in continuare si lupta pentru promovarea sibiului dincolo de granita tarii.
Raspunde

hantătar

Acum 14 ani

O bila albă pentru Elena şi pentru Sibiu...pariu că nesimţiţii care se dau mari sibieni au sânge de sudist...şi trandafiri la butonieră....
Raspunde

sibiu

Acum 14 ani

bravo, o analfabeta sia deschis sediu si la noi, si se face mare valva
Raspunde

anti bibi

Acum 14 ani

LASA- NE BIBIsor si altii ca tine sa traim normal, fara a ne speria inutil la vederea fetei deformate de silicon a dsoarei basescu! vaaaiii cum arata urata.... e groaznica, si in plus mai e si proasta. Ne descurcam singuri sa ducem promovarea Sibiul dupa granitele tarii, in plus ce ar putea sa zica fiinta asta despre orasul nostru in 40 min cat a stat la noi?
Raspunde

george

Acum 14 ani

Felicitari si succes in activitatea dumneavoastra, sper sa ne vedem cat mai des prin Sibiu si sa schimbati ceva in acest oras si aceasta tara fiindca sunteit tanara si cu putere
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus