Miercuri,
08.02.2023
Innorat
Acum
-7°C

A incercat sa ii dea foc

Scene de groază petrecute ieri după-masă în Şaroş pe Târnave. O femeie a fost la un pas să fie arsă de vie de fratele concubinului ei. Deşi era doar ora 12, Lucian C. era băut bine şi nervos pe consoarta fratelui său. Hotărât să o omoare, bărbatul a luat o sticlă de benzină, a turnat-o pe o fereastră şi i-a dat foc. Nu înainte să o ameninţe în fel şi chip. Femeia s-a grăbit să stingă flăcările şi a sunat imediat la poliţie.
Casa părinţilor celor doi fraţi este împărţită în două imobile. Imediat după ce a încercat să dea foc casei fratelui său, Lucian s-a calmat şi a plecat în locuinţa sa. Flăcările nu au făcut mare pagubă, doar rama geamului fiind mistuită de flăcări. Poliţiştii din Dumbrăveni îl cercetează acum pe bărbatul de 24 de ani pentru distrugere şi ameninţare.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 401

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus