Miercuri,
21.02.2024
Innorat
Acum
5°C

Bugetul Sibiului, mai mic decat in 2009

Bugetul Sibiului va fi mai mic în 2010 decât în anul precedent, din cauza crizei economice fără precedent. La finele anului 2008, pe baza previziunilor economice optimiste, municipalitatea a prevăzut un buget prea mare. Ulterior, administraţia locală a fost nevoită să facă rectificări bugetare în minus. 2010 va avea, astfel, un buget realist, mai mic decât cel prevăzut pentru anul precedent. „În ansamblu, bugetul va fi mai mic pentru că în 2009 am avut unul optimist. Guvernul ne-a arătat însă că poate fi şi mai rău. Deocamdată nu putem spune cu cât va fi mai mic bugetul pe anul viitor”, spune Johannis.
Potrivit primarului, bugetul Sibiului nu va fi afectat, în prima fază, de lipsa unui buget naţional. „De această dată nu ne afectează bugetul central. Potrivit legii, putem cheltui 1/12 din bugetul pe anul trecut, ceea ce ne convine. Avem în continuare investiţii”, mai spune Johannis. Victimă crizei economice a căzut şi proiectul ştrandului de la marginea Sibiului, din pădurea Dumbrava. Lucrările la ştrand nu vor începe cu siguranţă anul viitor. „Se lucrează în continuare la PUZ. În ciuda celor spuse şi scrise, acolo nu se va tăia pădurea, ştrandul va fi construit în poiană. Dar aceasta nu este o investiţie de făcut într-un an de criză”, mai spune Johannis.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 242

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

1 comentarii

hi,hi

Acum 14 ani

Deci mortaciunea Carabulea mai asteapta cu strandul facut special de Klaus pentru cartierul proiectat de mortaciune in padurea Dumbrava!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus