Sâmbătă,
18.05.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Dubla lansare de carte marca Anca Sarghie

Anca Sârghie îşi lansează mâine două volume noi.

Evenimentul va avea loc de la orele 17.00, în sala de conferinţe a Universităţii Alma Mater din Sibiu. Dubla lansare de carte a fost programată în cadrul deschiderii Clubului Cultural “Dialog”.

Cele două noi lucrări semnate Anca Sârghie poartă următoarele titluri: „Literatura pentru copii în contextul beletristicii româneşti” şi  “Metodica predării limbii şi literaturii române în învăţământul preşcolar şi primar”.
 
 “Acest gen de manifestări, a prezentării unor cursuri universitare, care vor fi discutate de specialişti în domeniu şi chiar de studenţii interesaţi, va deveni o tradiţie academică în cadrul universităţii noastre”, a declarat autoarea volumelor.

Moderatorul lansării de mâine va fi secretarul ştiinţific al universităţii “ Alma Mater”, prof.univ. dr. Mircea Cosma. La activitate vor participa ca invitaţi şi vor lua cuvântul, prof. univ dr. Elena Dragoş, prof. Maria Făgărăşan Roman şi învăţător Daniela Muntean Cioplea.  

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

sibianca

Acum 14 ani

Felicitari d-nei profesoare Anca Sarghie si mult succes.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus