Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Electrolux schimba aspiratorul

Sibienii se pot înscrie până pe 19 noiembrie într-o competiţie în care pot câştiga un aspirator nou de la Electrolux, în schimbul celui vechi. "Posesorii unui aspirator Electrolux din ultimii 90 de ani pot câştiga un aspirator de ultimă generaţie oferit de Electrolux. Aceştia trebuie să trimită o fotografie a aspiratorului lor, anul aproximativ de fabricaţie al produsului, precum şi datele de contact (nume şi număr de telefon) la adresa postala str. Ceasornicului nr 17, sector 1, Bucureşti sau la adresa de e-mail [email protected], până la 19 noiembrie 2009", arată un comunicat de presă al organizatorilor. Deţinătorii a nouă aspiratoare Electrolux reprezentative pentru cele noua decenii aniversate vor primi în schimbul aspiratorului vechi un aspirator nou Ultrasilencer Green, care are o capacitate de curăţare cu 70% mai mare decât a unui aspirator obişnuit, mai arată organizatorii. Anul acesta, Grupul Electrolux împlineşte 90 de ani de la înfiinţarea companiei.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 327

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus