Miercuri,
20.10.2021
Cer Senin
Acum
3°C

Muzeul ASTRA pe Twitter si Facebook

Premieră: CNM Astra se promovează pe Twitter şi pe Facebook.

Persoanele interesate de evenimentele organizate de Complexul Naţional Muzeal ASTRA pot găsi informaţiile necesare şi prin intermediul reţelelor de socializare Twitter (http://twitter.com/astramuseum) şi Facebook (http://www.facebook.com/pages/Sibiu/Astra-Museum/175108494786?ref=ts).

“Prin intermediul celor două reţele, vizitatorii pot afla detalii despre expoziţiile de bază sau temporare, despre evenimentele care urmează să fie organizate, despre orarul de vizitare sau mijloacele de transport cu care pot ajunge la muzeu, pot admira secvenţe fotografice de la cele mai recente manifestări sau pot cere alte detalii de care au nevoie înainte de vizitarea muzeului”, au declarat reprezentanţii muzeului sibian.

Cele două conturi sunt actualizate frecvent, astfel încât să reprezinte o posibilitate serioasă de informare. “Ele oferă încă o soluţie pentru toţi cei care cunosc sau doresc să descopere programul cultural-turistic al C.N.M. ASTRA”, mai spun reprezentanţii CNM Astra.
   

Vizualizari: 208

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus