Luni,
28.11.2022
Partial Noros
Acum
6°C

Suporterii si Asociatia impart cheltuielile pentru Cluj

Galeria echipei CSU Sibiu se pregăteşte pentru cea mai importantă deplasare a acestui tur de campionat, cea de la Cluj, unde CSU va întâlni echipa gazdă U-Mobitelco. Cum suporterii sibieni nu pot lipsi de la derby-ul Ardealului, o parte din galeria CSU Sibiu va face deplasare la Cluj. "Sper să ne strângem în jur de 50-60 de suporteri şi de aici şi de la Cluj. Vom pleca cu un autobuz închiriat, nu ştiu încă ora când plecă. Unii dintre suporteri vor merge şi cu maşina. Preţul va fi împărţit între suporteri şi Asociaţia "Al 6-lea jucător", fiecare câte jumătate. Spre să nu fie niciun incident şi să ajungem şi să ne întoarcem bine de acolo", spune Florin Iacob, şeful galeriei din Sibiu. Acesta mai spune că nu este o problemă că se pun bani din buzunar pentru că înţelege că de la club nu mai sunt fonduri, iar dacă suporterii vor să susţină echipa, singura modalitate este de a pune bani de la ei. Meciul va începe vineri, de la ora 17:15 în sala "Horia Damian" din Cluj şi va fi transmis în direct pe TVR 2.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 307

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus