Luni,
28.11.2022
Innorat
Acum
3°C

„Vita de vie” canta pentru Fortele Terestre sibiene

Cei mai tineri studenţi ai Academiei Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” sărbătoresc  pasul spre maturitate făcut odată cu admiterea în rândurile comunităţii academice militare, organizând tradiţionalul „Bal al Bobocilor”.
De la ora 17.30, atât studenţii anului I, dar şi colegii lor mai mari, prietenii şi apropiaţii acestora, participă, pe platoul academiei, la un concert susţinut de trupa „Viţa de Vie”.
Petrecerea organizată cu acest prilej va continua în club Liquid, unde, începând cu orele 19.00, concursul pentru stabilirea celor mai talentaţi boboci va fi „asezonat” cu multe momente de virtuozitate susţinute de artişti profesionişti sau amatori: momente comice – Grupul Quo Vadis, demonstraţii de dans – break dance şi dansuri de societate, tombolă cu premii organizată de sponsorii evenimentului, moment poetic, miniconcert de muzică folk şi multe altele.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

adi

Acum 12 ani

au fost incredibil aseara! multumim vita de vie
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus