Luni,
05.12.2022
Cer Senin
Acum
1°C

Medicul urnelor mobile

Nu mai puţin de 22 de persoane din localitatea Retiş au depus cereri pentru votul cu urna mobilă oferind adeverinţe medicale semnate de acelaşi doctor. Cazul a ajuns în atenţia BEJ, care a semnalat mai departe situaţia poliţiştilor. Ei au aflat toate aceste informaţii de la preşedinta secţiei de votare din Retiş, căreia i-a fost atrasă atenţia de faptul că printre cele 22 de cereri, două erau formulate pe numele aceleiaşi persoane. Poliţiştii i-au verificat aproape pe toţi cei care au depus cererea pentru urna mobilă. 10 dintre ei au confirmat faptul că solicitările au fost făcute de către rude. 6 nici măcar nu au avut habar că urna mobilă a fost solicitată pentru ei în timp ce alţi şase nu au fost găsiţi pentru a fi audiaţi. Poliţiştii din Agnita caută acum persoanele care au scris aceste cereri pentru a stabili cine se face vinovat de această neregulă.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 190

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus