Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
3°C

S-a oprit cu masina in pom

Doi tineri au fost grav răniţi după ce maşina în care se aflau s-a izbit violent într-un pom. Cei doi tineri se aflau în maşina şi mergeau dinspre Racoviţa spre Avrig. Şoferul, în vârstă de 21 de ani, era băut şi conducea cu viteză. Într-o curbă la dreapta, tânărul a pierdut controlul volanului iar autoturismul s-a izbit frontal de copac. Şoferul şi pasagerul din dreapta, în vârstă de 18 ani, au fost grav răniţi în accident pentru că niciunul dintre ei nu purta centură de siguranţă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 250

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

2 comentarii

bgtb

Acum 14 ani

Doi idioti. Mai bine sareau in Olt.Puteau nenorocii pe altul care circula normal.
Raspunde

1 sofer

Acum 14 ani

drum lung si obositor - Racovita - Avrig. pacat de sanatatea lor; si baut si fara centura. bine ca nu a intrat in alta masina sa nenoroceasca si pe altii. desteptu' lu' peste !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus