Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
5°C

Cercetat pentru furt de gaz

Un medieşean a ajuns să fie cercetat pentru furt calificat, pentru că s-a racordat ilegal la reţeaua de gaz metan a oraşului. Poliţiştii medieşeni au fost sesizaţi, cel mai probabil de un vecin, de faptul că o familie din bloc este racordată ilegal la reţeaua de gaz. Imobilul este format din mai multe apartamente. Într-unul din ele locuieşte Mircea I, în vârstă de 70 de ani. Bărbatul locuieşte în chirie şi pentru că nu avea gaz în casă s-a branşat ilegal la branşamentul principal al blocului printr-o legătură improvizată. Poliţiştii au făcut cercetarea la faţa locului însoţiţi de reprezentanţi ai companiei care furnizează gazul metan. Apartamentul a fost debranşat iar bărbatul este cercetat acum pentru furt calificat.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 186

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus