Duminică,
23.01.2022
Innorat
Acum
-7°C

Boc vine la Sibiu

Premierul Emil Boc şi-a anunţat vizita în Sibiu în programul oficial dat publicităţii în cursul zilei de marţi. Boc va vizita de la ora 11.30 societatea Retrasib, iar de la ora 13.00 va susţine o conferinţă de presă la Prefectura Sibiu.
S.C.Retrasib S.A. Sibiu este o societate specializată în confecţii de echipamente specifice activităţii de transport şi distribuţie a energiei electrice. Societatea a fost înfiinţată anul 1895 cu capital elveţian - şi se numea HEV - (Hermannstadter Electrizitat Werk- Uzina Electrică Sibiu ), şi avea ca activitate principală producerea energiei electrice, iar în anul 1924 se înfiinţează o societate anonimă ( Societatea de electricitate Transilvania), care se ocupa în principal cu transportul şi distribuţia energiei electrice în tot sudul Ardealului. În anul 1948, este naţionalizată, iar din aprilie 1993, societatea se desprinde de Renel, constituindu-se în societate comercială cu capital integral de stat, cu denumirea SC Retrasib SA Sibiu. Din anul 1999 Retrasib este o firmă cu capital integral privat.

Comentarii

4 comentarii

me

Acum 11 ani

trebuie primit ca atare.
Raspunde

@me

Acum 11 ani

cu paine si sare... pe coada
Raspunde

Spectator

Acum 11 ani

Am urmarit aseara la Antena 3 reportajul cu pensiile, mici si MARI; cele mici incepind de la 3 lei iar cele MARI ajungind la 9.000 €. Insa am vazut si reportajul aratat de BBC cu acele ,,faimoase" camine de copii cu handicap. Arata ca pe vremea defunctului, nu se face nimic pentru imbunatatirea acestor biete suflete. In acelasi timp insa, domnul BOC tine un discurs la parlament despre o (auziti, minune mare)o ,,ROMANIE MODERNA" !. Auzi domne, o Romanie moderna promite dumnealui si ce face pentru acei copii vazuti in intreaga lume sau mult–renumitele drumuri si sosele (FOARTE scumpe dealtfel) ale tarii ? Praf in ochii alegatorului portocaliu, ca ceilalti n–au avut izbinda, insa de suferit vor suferi doar ceilalti care nu–s in guvern sau ,,afaceristi". Noapte buna, ROMANIE MODERNA !
Raspunde

me

Acum 11 ani

o Romanie moderna si noua. noua nu voua.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus