Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
13°C

Ocoliti strazile Maramuresului si Ocnei

Traficul greu va fi deviat de pe strada Maramureşului – panta Cristianului începând de astăzi pentru realizarea lucrărilor de plombare pe respectivul sector de drum. Traficul greu va fi deviat de pe podul Cibin şoferii fiind obligaţi să vireze la stânga, pe strada Malului. Semnele de circulaţie corespunzătoare au fost deja amplasate, informează reprezentanţii administraţiei locale. Potrivit lor, Sistem Yapi a început lucrările de reabilitare pe drumul Ocnei pornind de la târgul Obor. Începând din 4 martie şoferii sunt rugaţi pe cât posibil să ocolească această rută deoarece traficul se va desfăşura în condiţii dificile, de şantier. Accesul va fi permis riveranilor şi firmelor din zonă. Perioada în care va fi deviat traficul greu este 3 – 15 martie, în funcţie de condiţiile meteorologice, iar traficul pe Drumul Ocnei se va relua în condiţii normale începând din 22 mai 2010.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 296

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus