Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

SERILE SIBIULUI - ZONA SIBIULUI IN EPOCA ROMANA. CEDONIA - CIBINIUM - SIBIU


DACA NU AI PROGRAM MIERCURI SEARA, TE ASTEPTAM LA O DEZBATERE DESPRE ISTORIA ORASULUI NOSTRU

Asociatia pentru Infrumusetarea Orasului este o asociatie formata din tineri sibieni. Tineri jurnalisti, tineri oameni de cultura, tineri oameni de afaceri, tineri politicieni. Scopul este acela de a crea in permanent proiecte legate de Sibiu, proiecte ce sunt dedicate Sibiului. Miercuri, 03 martie 2010, incepand cu orele 18.00, te invitam in colaborare cu Wien Cafe pentru a continua dezbaterile organizate de Asociatia noastra despre Istoria Sibiului. Vom discuta despre ce a fost inainte de cetatea medievala a Sibiului. Ce urme ne-au lasat romanii. Unde este Cedonia? Lectorul va fi dr. Silviu Purice, lector universitar la facultatea de Istorie si Patrimoniu "Nicolae Lupu" din Sibiu. Daca vrei a participa, te asteptam.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus