Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
7°C

Subtitrare pentru Stirbet!

Deputatul liberal Mircea Cazan i-a dat replica fostului său coleg de partid, Cornel Ştirbeţ, actualmente deputat PD-L. Ştirbeţ a avut ieri o declaraţie politică de la tribuna Camerei Deputaţilor în care a criticat intenţiile politice ale liderului PNL, Crin Antonescu. Cazan a spus că Ştirbeţ are nevoie de subtitrare în momentul în care vorbeşte în parlament. "Păcat că nu l-aţi auzit pe Cornel Ştirbeţ citind declaraţia, îţi trebuia subtitrare. Domnul Ştirbeţ citeşte foarte bine... Mă îndoiesc că el a scris acest document. Mă opresc aici cu declaraţiile legate de acest subiect, dar oricum, Cornel Ştirbeţ a fost coleg cu Crin Antonescu şi au luptat împreună pentru aceeşi cauză", a declarat astăzi Mircea Cazan.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus