Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
18°C

Meniu special pentru pacientii SCJ

400 de pacienţi ai Spitalului Clinic Judeţean din Sibiu nu vor putea fi acasă de sărbători. Afecţiunile lor îi împiedică să părăsească spitalul şi vor fi nevoiţi să petreacă sărbătorile de Paşti pe patul de spital. Pentru ei, conducerea Spitalului a gândit un meniu special de sărbători, în speranţa că vor alina dorul mesei de Paşti. Toţi pacienţii care nu sunt la regim alimentar vor primi un ou roşu, ceai, telemea, margarină şi pâine la micul dejun, ciorbă de văcuţă, friptură de porc cu piure de cartofi şi salată de castraveţi, cozonac la prânz şi ceai, salam, margarină şi brânză topită la cină. „Este normal ca şi în aceste zile gândul nostru să se îndrepte către pacienţii care sunt nevoiţi să-şi petreacă Sărbătorile Pascale în spital. Pentru aceştia am hotărât să pregătim şi în acest an un meniu special, din care nu vor lipsi preparatele tradiţionale, iar la Biserica din incinta spitalului se va oficia, ca în fiecare an, Slujba de Înviere”, spune Gabriel Budescu, managerul Spitalului Clinic Judeţean Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus