Sâmbătă,
28.05.2022
Acum
0°C

"Douazeci, zece - proba de cultura", la Sibiu

Prima ediţie a emisiunii radio "Douăzeci, zece - proba de cultură" a Radio România Cultural va fi transmisă live, luni, de la librăria Humanitas din Sibiu, informează  Mediafax.

Realizatoarea Adela Greceanu îi va avea ca invitaţi pe Veronica D. Niculescu (prozatoare şi traducătoare din Vladimir Nabokov), Rita Chirian (poetă, laureată a Premiului Naţional pentru debut "Mihai Eminescu"), Radu Vancu (unul dintre cei mai importanţi poeţi ai ultimului val), Dragoş Varga (noul redactor-şef al revistei Transilvania) şi Marian Coman (şeful librăriei Humanitas din Sibiu). Emisiunea "Douăzeci, zece - proba de cultură" va putea fi şi vizionată, nu doar ascultată, de cei care urmăresc postul pe site-ul www.radiocultura.ro.

O dată pe lună, sub acest titlu, postul va transmite dintr-un mare oraş al ţării o emisiune de două ore, unde vor fi invitaţi oameni datorită cărora oraşele de provincie în care locuiesc nu sunt provinciale din punct de vedere cultural, oameni care contează în sens cultural nu doar la ei acasă, ci şi "la centru".

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus