Sâmbătă,
03.12.2022
Cer Senin
Acum
7°C

Handbalistii sibieni, la un pas de Turneul Final

Echipa de handbal de la Clubul Sportiv Școlar Sibiu va juca în Turneul Semifinal al Campionatului Național de Juniori II, care se va desfășura între 30.04- 02.05 la Sala Transilvania. Juniorii lui Matei Damian, vor avea de înfruntat pe LPS Banatul Timișoara, în prima zi de la ora 18:00. A doua zi se vor întâlni cu Extrem Baia Mare, de la ora 16:00, iar în ultima etapă, sibienii vor juca cu CSS Nr. 3 Steaua București de la ora 12:00. Primele două clasate dintre cele patru echipe se vor califica în Turneul Final al CN de Juniori II. Echipa Sibiului face parte din Seria G, iar formula pentru meciurile de pe teren propriu este: Alexandru Tolciu-portar, Radu Mihalciu, Răzvan Barb, Bogdan Bucurescu, Liviu Banea și Tudor Vitcă.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

Observator

Acum 12 ani

Bai fatuc-o, la handbal sunt 7 pe teren nu 6 cati ai scris tu!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus