Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Pustai: Nimeni de la noi nu ar fi crezut in urma cu trei ani ca vom fi aici

Antrenorul Cristian Pustai a declarat, sâmbătă, după victoria cu Unirea Alba Iulia, scor 5-0, că nimeni din conducerea grupării Gaz Metan Mediaş nu ar fi crezut, în urmă cu trei ani, că formaţia va rămâne în Liga I şi va avea o clasare bună, transmite corespondentul Mediafax.

"A fost un joc frumos, mă bucur că am reuşit să câştigăm la o asemenea diferenţă. Alba este o echipă care acceptă contrele şi nu se cantonează în apărare şi care a venit astăzi să ia cât mai multe puncte. Speram să nu mai pierdem până la sfârşit după meciul cu Bistriţa şi se pare că vom reuşi. Cred că nimeni din stafful nostru nu ar fi crezut în urmă cu trei ani că astăzi ne vom afla acum, aici, şi pe un loc foarte bun în Liga 1. La Mediaş este un climat frumos, liniştit, unde se lucrează foarte bine şi de aceea creştem şi apoi am dat multe talente cum sunt Curtean sau Bud şi cu siguranţă vom mai da încă mulţi alţii", a declarat Pustai.

Echipa Gaz Metan Mediaş a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 5-0 (1-0), formaţia Unirea Alba Iulia, într-un meci contând pentru etapa a XXXIII-a, penultima, a Ligii I.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Alex

Acum 13 ani

Bravo baieti! Succes la anu' si sper din toata inima sa aveti cel putin rezultatele din acest sezon !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus