Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Armax Gaz Medias exploateaza petrol

Firma Armax Gaz Mediaş va încheia mai multe contracte privind exploatarea de zăcăminte de petrol şi gaze, conform unei decizii luate de către acţionari la ultima adunare generală. Astfel, firma va încheia un contract în valoare de maximum 6 mil. euro în vederea asocierii pentru exploatarea şi comercializarea zăcămintelor de petrol şi gaze din bazinul de vest al ţării, precum, şi un alt contract de comercializare a produselor petroliere şi gazeifere din aceeaşi regiune cu o valoare de până la 6 mil. euro. Perioada de derulare a contractelor este de 14 ani, conform unei informări publicate pe site-ul Bursei de Valor Bucureşti.
Totodată, acţionarii companiei au mai aprobat atragerea sumei de 3,2 mil. lei printr-o majorare  de capital, cu cash.
Firma are o capitalizarea pe bursă de circa 18,6 mil. euro, conform datelor de săptămâna trecută. Principalul acţionar este omul de afaceri Mircea Vescan.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus