Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
14°C

Incasatori si controlori falsi

În ultimul timp s-a întâmplat în repetate rânduri că indivizi suspecți sub arătarea falsă că din Ordinul Uzinei Electrice Sibiu au de făcut controale la instalațiuni electrice a becurilor sau a contorului își procură acces la locuințe încasând pe deasupra și taxe. Aducem la cunoștința pubicului că toți încasatorii şi cititorii de contoare cari sunt însărcinați cu executarea de instalațiuni în interiorul caselor posedă legitimațiuni care cuprind: numărul curent, fotografia purtătorului, posesorului de legitimațiune, precum și pe ce an este valabilă apoi ștampila firmei precum și două semnături ale directorilor Societății. Persoanle care nu posedă aceste legitimațiuni trebuiesc imediat predate organelor de poliție.
Tribuna, aprilie 1935

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 839

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus