Marţi,
16.04.2024
Cer Senin
Acum
18°C

Pericol de explozie

12 persoane au ajuns ieri la spital cu fracturi multiple, după ce au alunecat pe promisiuni electorale lăsate în urmă de o delegaţie a Guvernului. Persoanele, din care jumătate sunt mame, susţin că vor da în judecată statul pentru neglijenţă şi pentru că le-ar pus viaţa în pericol. Evenimentul s-a petrecut, conform martorilor, după trecerea, pe bulevardul Vasile Milea, a unui convoi guvernamental. La intersecţia cu Calea Dumbrăvii, portierele maşinilor au cedat şi, în urma unei explozii surde, promisiunile electorale s-au rostogolit ca o avalanşă pe carosabil. Speriată, o femeie în vârstă a făcut stop cardiac, dar şi-a revenit ulterior. O fetiţă de cinci ani a continuat să plângă însă timp de o oră după incident, iar medicii s-au străduit din răsputeri să o liniştească, mai povestesc martorii. Unii dintre ei susţin că, în momentul exploziei, cerul s-a întunecat brusc, iar câinii au început să latre a cutremur.
Pentru a evita posibile incidente cu mulţimea, membrii Guvernului au demarat în trombă. Promisiunile electorale de culori portocalii au format o viitură puternică, şi a luat pe sus un grup de taximetrişti opriţi pe marginea drumului pentru a face urări despre mama oaspeţilor de la Bucureşti.
Evenimentul a atras atenţia asupra pericolului care există în Palatul Victoria unde, potrivit specialiştilor, există o mare acumulare de promisiuni electorale neîndeplinite şi, susţin ei, o explozie de proporţii este inevitabilă.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus