Vineri,
09.12.2022
Innorat
Acum
9°C

Andreea Esca nu-si lasa fiica sa aiba telefon mobil sau haine scumpe

Vedeta Ştirilor Pro TV, Andreea Esca este o mamă permisivă, dar şi responsabilă în acelaşi timp. Îşi lasă fiica de 10 ani să facă propriile alegeri, însă totul are o limită.

De obicei, eu şi Alexia mergem împreună la cumpărături. Îi dau diverse sfaturi, dar încerc pe cât posibil să nu îi îngrădesc gustul şi să nu o fac să se uite numai către anumite lucruri care mi-ar plăcea mie. Mi se pare normal să îşi dezvolte propria personalitate", a spus pentru www.perfecte.ro Andreea Esca.

"Sunt şi lucruri cu care nu sunt de acord, chiar dacă colegele ei le fac. Deocamdata, consider ca nu este normal să îşi vopsească unghiile nici pentru o petrecere, nu sunt de acord să aibă telefon mobil sau să aibă lucruri exorbitant de scumpe, atâta timp cât este un copil şi poartă haina respectivă maxim un sezon", a mai spus vedeta Pro Tv.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 331

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus