Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Laura Cosoi, sotie de mafiot in "Nasa"

Laura Cosoi joacă rolul unei soţii de mafiot în filmul "Naşa", cea mai nouă producţie MediaPro Pictures. Filmul "Naşa", produs de MediaPro Pictures, a intrat în a treia săptămână de filmare.

Ascunsă într-o casă din centrul Bucureştiului deja de două săptămâni, Jennifer (Whitney Anderson), o profesoară de literatura engleză stabilită în România, ţine piept atacurilor lui Spânu-The Madfather (Alex Velea) şi ale oamenilor lui, Katia (Cătălina Grama/ Jojo) şi Manase (Mihai Bobonete). Ea a fost nevoită să îşi formeze propriul clan mafiot pentru a-l învinge pe interlopul local cu propriile arme şi astfel să îşi salveze soţul, pe Radu Prodan (Dragoş Bucur), din închisoare.

Seriei de femei remarcabile din acest film - o poveste atemporală, cu personaje memorabile şi cu distribuţie de excepţie - i se adaugă, în aceste zile, Laura Cosoi. Aceasta este soţia lui Manase (Mihai Bobonete), a cărei principală preocupare este familia şi în special copilul lor nou-născut. Soţii Prodan au botezat acest copil, aşadar personajul Laurei se simte apropiat de Jennifer într-un mod special. În casa acesteia, soţia lui Manase caută adăpost când simte că familia ei este pusă în pericol.

În "Naşa", Laura Cosoi apare doar în câteva secvenţe, dar punctează anumite situaţii comice neaşteptate. După cum spune şi ea, "rolul este unul mic, dar plin de culoare". În ceea ce priveşte echipa, actriţa este deja la al treilea proiect alături de aceiaşi oameni. "Mă bucur să îi regăsesc pe cei care între timp mi-au devenit prieteni, pentru al treilea an consecutiv, după «Ho Ho Ho», anul trecut, şi «Un film simplu», acum doi ani. Şi mă mai bucur şi să mă reîntorc la comedie, e genul cu care mi-am început cariera şi în care joc cu mare plăcere de fiecare dată", a declarat Laura Cosoi.

O alta prezenţă secundară, dar de o importanţă covârşitoare în derularea poveştii, este Părintele Pafnutie, interpretat de Florin Busuioc. Părintele este, de fapt, un fost mafiot căit şi retras în mănăstire, dar care este readus acum de Jennifer între cele lumeşti, pentru a-i deveni sfetnic în noua sa carieră la limita legalităţii. "Deşi a ales să meargă la mănăstire, să se cureţe de păcate, vechile apucături nu pot fi pe deplin uitate, aşadar este uşor de convins cu câteva sticle de vin", îşi descrie Florin Busuioc personajul. Referitor la faptul că, mai tot filmul, Părintele degustă diferite sticle de băutură, Florin Busuioc dezvăluie: "Băutura pare că l-ar scoate din context în timpul desfăşurării acţiunii, dar până la urmă ne dăm seama că aceasta îi dă, de fapt, echilibru".

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus