Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
7°C

Prefectul Trihenea cere profesorilor mai multa dedicatie si implicare

Prefectul judeţului Sibiu, Constantin Trihenea, a transmis un mesaj de început de an şcolar, zi pe care o consideră „deosebită, aşteptată cu bucurie deopotrivă de elevi, părinţi şi cadre didactice”. În mesajul său, prefectul dă asigurări că are în atenţie „greutăţile sistemului de învăţământ, în special cele de ordin financiar, cu care se confruntă învăţământul preuniversitar, şi condiţiile materiale din şcoli”, dar consideră că profesorii ar trebui să se implice mai mult în sistemul de educare a elevilor. „Cerem şi cadrelor didactice, prin mai multă dedicaţie şi implicare în pregătirea şi educaţia elevilor, să fie la nivelul aşteptărilor pe care aceştia şi părinţii lor le au. Am convingerea că, în viitor, calitatea învăţământului preuniversitar va creşte, pe măsură ce societatea românească va reuşi să susţină un învăţământ demn de importanţa lui socială. În ce priveşte Instituţia Prefectului, vom asigura şi în viitor transparenţa necesară informării corecte a opiniei publice, în legătură cu direcţiile reformei în domeniul învăţământului şi ale unui dialog social eficient cu sindicatele din învăţământ”, scrie în mesajul său Trihenea. Alături de urări de sănătate şi succese.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

tt

Acum 13 ani

taci dracu din gura
Raspunde

ciprian

Acum 13 ani

si proferorii cer salarii decente pentru a se dedica si mai multe fonduri in scoli pentru eficienta.
Raspunde

...

Acum 13 ani

cand castigi 600 de lei ca si debutant dupa ce ai tras o viata intreaga pe bancile scolilor si facultatilor si ai luat examenul de titularizare cu nota aproape maxima ce tragere de inima si implicare sa mai ai?!..sa vina el sa lucreze pe salarul asta mizerabil..si o vanzatoare intr-u magazin castiga peste 8-900 numai noi profesorii suntem batjocoriti..
Raspunde

pentru profesor

Acum 13 ani

daca te simti batjocorit de ce nu te angajezi in sistemul privat? sau nu ai sanse... ? sau ai facut vreo specializarea de*ampu*lea. fiecare este liber sa lucreze unde vrea.
Raspunde

pt 1 si 2

Acum 13 ani

principiul normal e urmatorul: iti respecti locul de munca unde ai contract! Daca nu poti sa faci asta, chiar te rog sa alegi altceva. Restul, sunt lamentari tipice romanilor...
Raspunde

Pt d-l Trihenea

Acum 13 ani

Ne vom dedica elevilor si parintilor, asa cum va dedicati, cei de la pdl, romanilor.Dar sa nu uitati,noi dupa o viata de munca,avem un salariu de mizerie.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus