Vineri,
19.04.2024
Innorat
Acum
5°C

Strada Ocnei, inchisa o luna. Alte sase strazi, inchise cate doua saptamani

Timp de cel puţin o lună, sibienii care tranzitează centrul istoric al Sibiului sau locuiesc acolo, vor trebui să aleagă rute alternative pentru a ocoli strada Ocnei, unde vor începe lucrările de înocuire a conductei de canalizare. Strada va fi închisă definitiv circulaţiei de luni 13 septembrie, însă de mâine, 10 septembrie, reprezentanţii constructorului vor începe montarea indicatoarelor rutiere. „Traficul va fi închis şi se va circula pe traseul 9 Mai – Faurului – Cibinului. Recomandăm participanţilor la trafic să evite strada Turnului în direcţia de mers către strada Ocnei, deoarece aceasta este blocată la intersecţia cu strada Faurului. Pe strada Faurului, temporar, se va circula în sens invers sensului unic actual”, informează Primăria într-un comunicat de presă.
Lucrările au fost subcontractate de către SC System Yapi SRL firmei SC DPC SA, la care unic asociat este Consiliul Local Sibiu.

Totodată, în zilele următoare, alte şase străzi vor mai fi închise pentru înlocuirea conductelor sau a branşamentelor la reţeaua de gaze naturale. Pentru cele şase străzi, însă, traficul va fi închis temporar pe o singură bandă de circulaţiei.
Comisia de Circulaţie din cadrul Primăriei a avizat închiderea temporară a traficului pe o bandă de circulaţie pe următoarele străzi:

-    Islazului: se vor executa lucrări în perioada 13 – 18 septembrie 2010
-    Octavian Goga: se vor executa lucrări în perioada 16 septembrie – 2 noiembrie 2010
-    Strada Lomonosov: se vor executa lucrări în perioada 23 septembrie – 2 noiembrie 2010
-    Strada Bagdazar: 27 septembrie – 8 noiembrie 2010
-    Strada Lăptăriei: lucrările au început din această săptămână şi vor fi finalizate în 7 noiembrie 2010
-    Strada Metalurgiştilor: 10 septembrie -10 noiembrie (traversările vor fi efectuate în week-end sau noaptea pentru a nu bloca traficul în zonă)

„Tot din acestă săptămână până în data de 7 noiembrie vor mai fi intervenţii pe strada Haţegului, strada Cibinului, Turnului, Pulberăriei, Zidului şi în zona Piaţa Cibin. Aceste străzi vor fi afectate doar pe porţiuni”, mai informează Primăria Sibiu într-un comunicat de presă.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

splash

Acum 13 ani

Strada Ocnei a fost asfaltata destul de recent foarte frumos. Probabil ca de asta trebuie sparta din nou!
Raspunde

Angelo

Acum 13 ani

Andate a zappare la terra anziche fare sempre dei lavori del CA...bip........O........
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus