Luni,
25.01.2021
Parțial Noros
Acum
2°C

Cazan: „ajungem intr-o perioada de teroare poststalinista”

Preşedintele Organizaţiei Judeţene a PNL Sibiu, deputatul Mircea Cazan a dezaprobat jignirile aduse recent de vicepreşedintele PDL, deputata Raluca Turcan, la adresa liberalilor pe care i-a comparat cu nişte "alcoolici anonimi", el arătând că România este în pericol să se întoarcă la dictatură, relatează Agerpres.
"Eu sper ca Traian Băsescu cu PDL să nu ducă această ţară cu 50 de ani în urmă, să ne întoarcem la un regim dictatorial. La modul cum ni se pune pumnul în gură, cum ne fac de la alcoolici la suspendaci, cred că ajungem într-o perioadă de teroare poststalinistă. (...) PNL este un partid unit, nu vom permite acestei găşti a PDL-ului să ne jignească ca persoane sau ca partid", a arătat deputatul Mircea Cazan.
Acesta a mai spus, că, dacă s-ar ajunge la un referendum, "Traian Băsescu are toate şansele să fie suspendat".
Deputatul Cazan, membru al Comisiei pentru Cultură conduse de deputata Raluca Turcan, a răspuns astfel acuzaţiei aduse de aceasta conform căreia el ar fi absentat de la şedinţele comisiei. Liberalul a afirma că la ultimele două şedinţe el a fost prezent, însă a lipsit vicepreşedintele PDL.
"Eu am fost la şedinţe, dar nu m-am întâlnit cu dânsa (Raluca Turcan n.r.). Eu am fost la fiecare şedinţă de comisie. A rămas în plen şi de aceea probabil nu a putut veni. La ultimele şedinţe eu am fost, dar nu ne-am întâlnit", a spus Mircea Cazan.
Prezentă la conferinţa de presă de vineri de la sediul PNL Sibiu, senatorul liberal Minerva Boitan a dezaprobat şi ea catalogările gen "suspendaci" şi "alcoolici anonimi" vehiculate de Raluca Turcan.
"Eu nu am avut o dispută personală şi nu vreau să am cu un politician. Mi s-a părut un atac la adresa partidului şi a preşedintelui, la care am simţit nevoia să reacţionez. A fi făcuţi alcoolici anonimi de o persoană care nu are cunoştinţe medicale absolut deloc şi nu ştie ce înseamnă să suferi de o boală cronică, am simţit să iau atitudine", a spus senatoarea Minerva Boitan.
Aceasta a mai spus că orice iniţiativă a Opoziţiei, chiar dacă este benefică pentru populaţie, nu trece. Mai mult, senatoarea PNL acuză puterea reprezentată de PDL şi UDMR că i-ar fi copiat două iniţiative legislative, pe care le-a prezentat în Parlament ulterior.
" Nu trece nicio iniţiativă care vine de la Opoziţie. (...) Votul trece la comandă. Mi s-a copiat o iniţiativă de cei de la UDMR, o iniţiativă cu finanţarea pe sistemul de asigurări. Eu am depus-o în decembrie, ei în februarie. Aceeaşi iniţiativă - a mea nu a trecut, a lor a trecut", a exemplificat Boitan.
Senatorul PNL acuză şi presiunea politică, spunând că este singurul medic parlamentar căruia nu i se permite să îşi exercite meseria. Minerva Boitan, medic de expertiză medicală, fostă directoare a Spitalului Clinic Judeţean Sibiu a fost refuzată să mai practice medicina de Casa Judeţeană de Pensii, din motive care încă nu au fost lămurite public.

 

Comentarii

2 comentarii

un ApR-ist

Acum 10 ani

Tov. Cazan, las-o domle jos ca macane. Mai taie din ele...
Raspunde

cazanel de tuica

Acum 10 ani

Ca de obicei penalul Radiocom cu nume de borhot e plin de penibil
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus