Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Ai draci?

În urma unui control de rutină, medicii au descoperit că prin venele unui pacient curg draci în loc de sânge. Românul a fost dus de urgenţă la spital după ce maşina sa a fost astupată de o groapă care a traversat neregulamentar autostrada în dreptul localităţii Ţepuleşti. Pacientul a fost luat cu salvarea după ce a gesticulat necivilizat, timp de jumătate de oră, gol, pe mijlocul autostrăzii.
Medicii au fost luaţi prin surprindere în momentul în care au încercat să monteze primele transfuzii. După ce mai multe ace s-au frânt în pielea groasă a românului, la prima perforare cu un cuţit refolosibil, de spital, pacientul a expulzat un jet portocaliu de draci pe gură, care a mânjit aripa dreaptă a spitalului. Speriaţi, medicii au imobilizat pacientul şi au încercat să descopere sursa infecţiei. Nu mică le-a fost mirarea când au desfăcut vena principală de pe mâna stângă. În loc să observe un şiori de sânge care să se scurgă în vasul de operaţie, medicii au fost şocaţi să vadă rânduri-rânduri de drăcuşori, cu suliţe în mâini, beţi-curcă, urlând disperat "Noi suntem urmaşi ai lui Traian" şi aruncându-se claie peste grămadă în toate părţile. Medicii au intensificat examinarea, iar concluzia operaţiei este că pacientul în cauză este plin de draci. Specialiştii nu au putut însă specifica motivele infecţiei. Din surse, am aflat că acesta nu este primul caz de infestare cu draci din ţară. Potrivit surselor, astfel de cazuri, cu oameni plini de draci, au fost semnalate în toate judeţeţele ţării. Sursele ne-au mai declarat că, neoficial, Guvernul se află în stare de urgenţă şi că se teme de o epidemie la nivel naţional. Autorităţile sunt cu atât mai speriate cu cât cauza acestor infecţii rămâne necunoscută. Potrivit unor rapoarte clasificate, în posesia cărora am intrat, oamenii plini de draci au fost observaţi cu precădere în zona drumurilor naţionale, în faţa televizorului şi la cozile pentru plata facturilor. Rapoartele mai arată că izvoare de draci portocalii au fost descoperite sub Palatul Parlamentului şi în zona Cotroceni însă specialiştii nu au putut încă face legătura între aceste izvoare şi cazurile de contaminare de la sute şi mii de kilometri distanţă.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 265

Comentarii

1 comentarii

anonim

Acum 13 ani

=)) scapa de draci pe aidraci.ro
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus