Joi,
28.03.2024
Ploi Scurte
Acum
11°C

Aeroportul din Mures este pregatit sa preia zborurile din Sibiu

Directorul aeroportului Transilvania din Târgu Mureş, Petru Ştefan Runcan, a declarat astăzi că aeroportul pe care îl conduce este pregătit să preia avioanele care ar trebui să aterizeze în Sibiu. Declaraţia directorului a venit după ce un avion de mici dimensiuni, care a decolat de la Sibiu şi se îndrepta către Austria, a aterizat de urgenţă, astăzi de dimineaţă, pe aeroportul Transilvania din Târgu Mureş după ce piloţii au primit un semnal de avarie. Directorul aeroportului din Târgu Mureş a precizat pentru Agerpres că, întrucât pe aeroportul din Sibiu vizibilitatea este de 100 de metri, din cauza ceţii, avionul a fost dirijat către Târgu Mureş, unde condiţiile de zbor sunt bune.
Acesta nu a exclus posibilitatea ca şi alte curse aeriene care ar trebui să aterizeze la Sibiu să fie dirijate către aeroportul mureşean, din cauza ceţii.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 229

Comentarii

3 comentarii

aerianu\'

Acum 13 ani

Pai da.. ca doar aeroportul din Sibiu avea sistem de aterizare pe timp de ceata, platit cu multe miloane de euro care s-a cam dus de rapa.. la propriu. Oricum cat de curand nu vor mai prea zbura avioane de pe minunatul aeroport.
Raspunde

x

Acum 13 ani

cat de bine ne-ar merge noua, fara oameni de rea credinta si imbecili de genul comentatorului de mai sus...
Raspunde

@x

Acum 13 ani

Din fericire pentru el, imbecilul de mai sus s-a tirat de mult din tara, tocmai ca sa va lase pe voi \"sa traiti bine\"... bafta
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus