Duminică,
02.10.2022
Parțial Noros
Acum
16°C

Gazul intervine pe inca sase strazi

Şase străzi din Sibiu vor intra în programul de reabilitare a reţelei furnizorului de gaz. Toate cele străzi sunt de balast, astfel, lucrările pot fi făcute şi în condiţii de temperaturi scăzute. Între 15 şi 19 noiembrie se va lucra pe străzile Gheorghe Doja, Albinelor şi Prometeu iar între 17 şi 19 noiembrie pe Lamark, Petru Poni şi Crinilor. Doar o bandă de mers pe fiecare dintre aceste străzi va fi afectată de lucrări.

Justiţiei, închisă sâmbătă

Strada Justiţiei se închide complet sâmbătă pentru refacerea carosabilului. Şanţurile lăsate în urmă de lucrătorii de la gaz în urma înlocuirii conductelor vor fi astupate de DPC. Lucrările vor avea loc între orele 5 şi 18. De asemenea, Piaţa Mică va fi închisă complet mâine, între orele 7 şi 19 pentru filmările la filmul Ghost Rider. Astăzi şi sâmbătă Piaţa Mică este închisă doar parţial, pe partea cu Muzeul de Etnografie.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

un sibian

Acum 11 ani

astia sunt ca o ciuma!!! au distrus str. C. Noica si nici nu se gandesc sa treaca pe acolo sa repare macar carosabilul...!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus