Vineri,
02.12.2022
Partial Noros
Acum
6°C

Stand Up Comedy

Pentru luna februarie, Imperium Pub a pregătit patru spectacole de stand-up comedy. În primele două duminici ale lunii, Vlad Grigorescu vine la Sibiu cu spectacolul StandUp Magic, primul spactacol de mentalism din România. În al treilea weekend, ne vom bucura de un spectacol cu Doru Octavian Dumitru, iar în 27 februarie, Vlad Grigorescu revine cu un nou spectacol în Imperium Pub.
Cu o vechime de peste 2 ani, spectacolul StandUp Magic a trecut prin toate etapele necesare pentru a deveni o retetă sigură. În cadrul spectacolului, invitaţii sunt chemaţi pe scenă şi participă efectiv la realizarea numerelor de comedie.
Următorul număr de stand-up comedy va avea loc duminică, 13 februarie, de la ora 21:00. Preţul unui bilet va fi de 10 lei.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

1 comentarii

George

Acum 11 ani

Ce inseamna stand-up comedy si weekend?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus