Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Concurs pentru copii pe tema "lichidul vital". 1000 de lei, premiul cel mare

Societatea Apă Canal organizează o nouă ediţie a proiectului educaţional intitulat „Prietenii Apei”. Proiectul organizat în parteneriat cu Primăria Sibiu şi Wilo România se adresează copiilor cu vâste între 4 şi 14 ani.
Scopul proiectului este acela de a educa tânăra generaţie în sensul respectului pentru resursele de apă, de a atrage atenţia asupra folosirii corecte şi economice a acestora.
Organizatorii şi partenerii acestui proiect adresează o invitaţie tuturor grădiniţelor şi şcolilor din municipiul Sibiu de a participa la acest proiect prin lucrări artistice (desen, ceramică, etc) care ilustrează tema propusă: „lichidul vital”. În următoarele două săptămâni unităţile de învăţământ vor putea realiza şi preda lucrări care vor fi apoi expuse într-o expoziţie organizată la sediul Primăriei Sibiu, în sala expoziţională.
Expoziţia va fi vernisată în data de 22 martie de Ziua Mondială a Apei, iar în data de 29 martie vor fi premiate cele mai bune lucrări, o parte din premii urmând să fie înmânate de primarul Klaus Johannis. Premiul I va consta în 1000 de lei, premiul II va fi în sumă de 700 de lei iar premiul III 500 de lei. Acestora li se vor adăuga numeroase premii care constau în produse oferite de Wilo România şi diplome de participare la acest proiect.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus