Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

"Zilierii" fac maine miting la Prefectura

"Zilierii" din sănătate îi invită mâine la miting pe sibienii care se simt ameninţaţi de noul cod al muncii. Invitaţia vine din partea Sindicatului Lucrătorilor din Asistenţă Socială Sibiu, membru al FNS AS-RO. Sindicatul "se pronunţă categoric împotriva modificării abuzive a Codului Muncii şi încercării de legiferare a sclaviei moderne prin desfiinţarea contractelor individuale de muncă, a măsurilor de creştere exagerată a austerităţii prin noua lege de salarizare unică în sectorul bugetar". "Chemăm alături de noi pe toţi angajaţii din asistenţa socială: asistenţi personali asistenţi maternali, personal din centrele pentru adulţi şi copii, angajaţi ai primăriilor, toţi cei cărora Guvernul le-a furat dreptul la o viaţă decentă şi pe care acum încearcă să-i transforme în zilieri", se mai arată într-un comunicat de presă remis de sindicat.
Mitingul anti-cod fiscal va avea loc mâine, în faţa Prefecturii Sbiu, între orele 15.45 şi 16.45.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

1

Acum 13 ani

o sa fie o mana de oameni. dar restul (cei comozi) o sa aia o scuza f. buna pt. a nu participa, dar in acelasi timp sunt nemultumiti de \"guvern\"
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus