Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

STP Centru invata sa acceseze Fondul Social European

Secretariatul Tehnic Permanent al Pactului Regional pentru Ocupare şi Incluziune Socială în Regiunea Centru (STP Centru), structură în cadrul Universităţii Româno-Germane din Sibiu, a participat în perioada 28 februarie – 1 martie 2011 la Conferinţa internaţională privind promovarea POSDRU 2007-2013 în vederea accesării în parteneriat a Fondului Social European, care s-a desfăşurat la Bucureşti.
Evenimentul a fost organizat de Autoritatea de Management a POSDRU, Comisia Europeană și cele 8 birouri STP din țară. La conferinţă au participat peste 250 de invitaţi din ţară, dar şi reprezentanţi ai organizaţiilor implicate în domeniul ocupării şi incluziunii sociale din alte state precum Germania, Malta, Bulgaria şi Croaţia.
„Evenimentul a facilitat schimbul de experienţă, informații și bune practici între organizaţiile membre ale Pactelor şi Parteneriatelor judeţene din toate cele 8 Regiuni de dezvoltare ale României. Instituţiile participante au avut ocazia să se cunoască şi să stabilească parteneriate – naţionale şi transnaţionale – pentru viitoare proiecte în domeniul ocupării şi incluziunii sociale”, a declarat Hortensia Gorski, directorul STP Centru.
Pe parcursul celor două zile au fost organizate vizite regionale şi expoziții de fotografii şi postere relevante, dedicate împărtășirii reciproce a experienței acumulate în implementarea POSDRU. Regiunea Centru a avut un stand de prezentare, unde au fost expuse şi prezentate materialele de promovare a proiectelor implementate de instituţiile din Regiunea Centru şi cofinanţate din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus