Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
14°C

10 echipe inscrise pana acum la "Cupa Studentului la Fotbal"

Peste 10 echipe s-au înscris până acum la ”Cupa Studentului la Fotbal”, competiție ce are loc în weekend pe terenul sintetic din incinta Școlii Generale Numărul 21 de pe strada Luptei.

Suprafața sintetică de pe Luptei 27 este în zilele de 19 și 20 martie 2011, gazda unei competiții sportive organizată sub sloganul ”Play, fight&win”, de către profestorii Darius Mara și Marian Pop. Organizatorii Cupei Studentului la Fotbal doresc ca această competiție să devină una de tradiție pentru studenții din municipiul Sibiu. Deja la competiție s-au înscris peste 10 echipe de la Facultățile de Inginerie, Jurnalistică, Științe Economice și Medicină. Sperăm ca până la debutul competiției să mai vină și alți studenți pentru a participa la eveniment”, spune Darius Mara, unul din organizatori.

 Competiția se adresează studenților de la toate facultățile din municipiul reședință de județ. Regulamentul prevede că fiecare echipă poate fi formată din maxim 12 jucători, respectiv cinci de câmp și șase rezerve, iar schimbările se pot face în număr nelimitat. Alte informatii in legatura cu regulamentul vor fi prezentate la ședința tehnică care va avea loc  în data de 17.03.2011 ora 17.00, chiar la terenul de fotbal unde sâmbătă de la ora 10.00 va avea loc primul meci oficial.

Vor fi acordate premii, diplome și medalii pentru echipele fruntașe.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

alex

Acum 13 ani

bravo darius si marian
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus