Luni,
28.11.2022
Ceata
Acum
0°C

CONCERT FOLK-JAZZ SUB LUNA PATRATA

Atrium Classic Cafe vă invită miercuri, 13 aprilie, ora 21.00, la un concert de folk-jazz sub LUNA PĂTRATĂ: Alina Manole (voce, chitară), Adrian Cristescu (clape) şi Tudor Olaru (chitară bas).

 
Concertele “Folk -Jazz sub Luna Pătrată” reprezintă un concept muzical “altfel”, care se desfăşoară având la bază materiale muzicale originale folk şi accente de jazz clasic. 
 
Alina Manole a fost declarată una dintre cele mai frumoase voci feminine din folkul românesc actual şi este prima cantăreaţă de folk-jazz din Romania. Este sociolog, realizator de emisiuni radio şi compozitor înregistrat la UCMR.
 
Adrian Cristescu este pianist, inginer de sunet si orchestrator. Absolvent de Conservator – secţia pian - a cântat încă de la 15 ani alături de nume mari ale jazz-ului românesc (Johnny Răducanu, Pedro Negrescu, Anca Parghel, Maria Răducanu) sau a susţinut concerte individuale instrumentale. 
 
Tudor Olaru este basist, inginer de sunet şi student la Conservatorul din Bucureşti. Membru al trupei de rock-punk Za’Duff, Tudor Olaru s-a alăturat proiectului Luna Pătrată în 2008 şi a adus propriul său aport instrumental şi de imaginatie muzicală la proiectul de folk-jazz al Alinei Manole. 
 
Vă aşteptăm miercuri, 13 aprilie, începând cu ora 21.00, la concertul LUNA PĂTRATĂ. Biletul de intrare este 15 lei. Rezervări se pot face la numerele de telefon 0723 ATRIUM (0723.287.486) sau 0269/242.000.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus