Miercuri,
23.06.2021
Cer Senin
Acum
25°C

Sibian cercetat pentru braconaj dupa ce a impuscat ilegal doua caprioare

Un bărbat din judeţul Sibiu este cercetat de poliţişti pentru braconaj, după ce a împuşcat ilegal două căprioare, dintre care una gestantă cu doi pui, arma folosită la vânătoare, muniţia aferentă şi alte obiecte fiind confiscate.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, poliţiştii au fost sesizaţi că, între localităţile Porumbacu de Jos şi Porumbacu de Sus, au fost trase mai multe focuri de armă, se arată într-un comunicat de presă de luni al Poliţiei Române.
La locul indicat au mers poliţişti din Porumbacu de Jos, Avrig, precum şi ofiţeri de la Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Sibiu.
Pe DJ 105 J a fost depistat un autoturism, al cărui şofer, în vârstă de 40 de ani, a încercat să fugă de poliţişti, aceştia pornind în urmărirea lui.
În urma percheziţiei maşinii au fost găsite două căprioare împuşcate, o armă de vânătoare cu lunetă, patru tuburi, precum şi alte obiecte (lanterne, saci, recipiente de plastic etc.). Una dintre femelele căprior era gestantă, având doi pui.
Poliţiştii au confiscat arma de vânătoare, muniţia aferentă, precum şi celelalte obiecte folosite la vânat.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru braconaj cinegetic şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Comentarii

5 comentarii

andreia

Acum 10 ani

un ticalos....sper sa fie pedepsit astfel incat sa realizeze ce a facut...
Raspunde

mike

Acum 10 ani

trebuia confiscata masina si perchezitie la el acasa si puscarie cel putin 5 ani de fiecare caprioara.
Raspunde

....

Acum 10 ani

la puscarie cu asemenea fapturi,care dupa ce comit asemenea fapte cred ca au facut ceva demn de lauda.o societate moral normale ar trebui sa pedepseasca astfel de indivizi,nu sa-i tolereze,dandu-le astfel ocazia de a persevera in inconstienta lor si a comite alte fapte mult mai abdominabile data viitoare...
Raspunde

mary

Acum 9 ani

acest individ ar trebui inchis, facand cel putin 7 ani de inchisoare pt. incalcarea legilor si pt. ca a impuscat 2 caprioare nevinovate. sa speram ca o sa-si dea seama de greseala comisa in inchisoare.!!!!!! :)
Raspunde

stefanyiyloy

Acum 9 ani

un fraier sa infunda puscaria saracele caprioare
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus